Na podstawie opisu doświadczenia, które miało na celu wykazanie obecności polisacharydu w produktach żywnościowych – szynce i śmietanie, musisz wskazać funkcję, która w doświadczeniu pełniły poszczególne szalki Petriego.
1. próba kontrolna, 2. i 3. próby badawcze
Zadanie 1.
Zadanie 2.
Zadanie 3.
Zadanie 4.
Zadanie 5.
Zadanie 6.
Zadanie 7.1
Zadanie 7.2
Zadanie 3.1
Zadanie 3.2
Zadanie 4.1
Zadanie 4.2
Zadanie 1.1
Zadanie 1.2
Zadanie 5.1
Zadanie 5.2
Zadanie 6.1
Zadanie 6.2
Zadanie 7.3
Zadanie 7.4
Zadanie 8.
Zadanie 9.
Zadanie 3.3
Zadanie 4.3
Zadanie 4.4
Zadanie 1.3
Zadanie 1.4
Zadanie 1.5
Zadanie 6.3
Zadanie 6.4
Zadanie 2.1
Zadanie 2.2
Zadanie 5.3
Zadanie 5.4